That Which Does Not Kill Us, Makes Us Stronger. DO NOT Let The System Get You Down

OLTA AT

oltaat.com sitesi internette gezerken karşıma çıkan ve yeni yayın hayatına başladığını zannettiğim üyelerine güzel ve değerli hediyeler dağıtan bir site,siteyi biraz inceledikten sonra bende siteye üye oldum sitenin işleyişi hakkında bilgiyide size vericem öncelikle oltaat nedir bun sorunun cevabını vereyim,oltaat üyelerine ücretsiz hediyeler dağıtan bir site ,hediyelere sahip olabilmeniz için ise önce siteye gerçek bilgilerinizle üye oluyorsunuz,üye olduktan sonra her sitede olduğu gibi vermiş olduğunuz mail adresine doğrulama kodu geliyor ve o linke tıklayarak üyeliğinizi aktifleştiriyorsunuz(üyelik bedava)



Sonra sitenin sağ üst kısmından giriş yapıp sol tarafta bulunan olta at bölümündeki sayıları yazıp butona basıyorsnuz ve bir çekiliş hakkı kazanıyorsnuzu,çekilişler ve ödüller anlık haftalık ve aylık olarak yapılmaktadır,hediyelerde güzel ve pahalı hediyelerdir.Ayrıca siteyi önererekte daha fazla çekiliş hakkı kazanabiliyorsunuz,sizde bu ve benzeri hediyeleri kazanmak isterseniz> buraya tıklayarak < üye olup hemen olta atmaya başlayabilir ve hediyeler kazanabilirsiniz.

Dahada geniş bilgi: Kısaca Oltaat.com Nedir?

oltaat.com ziyaretçilerine tamamıyla ücretsiz olarak hediyeler dağıtan bir sitedir. Çalışma prensibi şu şekildedir: Üyelere bedavaya çekiliş bileti dağıtılır ve daha sonra dağıtılan biletler içinden çekiliş yapılarak kazanana hediyesi kapısına kadar teslim edilir. Alabileceğiniz bilet sayısında bir sınırlama yoktur. Ne kadar çok olta atarsanız şansınızı o kadar yükseltirsiniz. Siz biletlerinizi toplarken oltanıza rastgele hediyelerimizden biri de takılabilir.

Üye Olmam Şart Mı?

Evet, yarışmaya katılmak için üye olmanız gerekmektedir. Kısa üyelik formunu doldurarak ve şifrenizi belirleyerek 2 dakika içinde üye olabilirsiniz.

Üyelik Ücretli mi?

Hayır, üyelik tamamen ücretsizdir. Daha doğrusu, oltaat.com tamamıyla ücretsiz bir sitedir. Hiçbir aşamada sizden kredi kartı, havale vs. Talep edilmeyecektir.

Üyelik Bilgilerimi Doğru Girmem Neden Önemli?

Çünkü aylık, haftalık veya rastgele hediyelerden birini kazandığınız takdirde, sizinle telefon aracılığıyla iletişime geçilecek ve hediyeniz adresinize gönderilecektir. Doğal olarak yanlış bilgi girmek hediyenizi almanızı engelleyecektir.

Hediyeleri Nasıl Kazanabilirim?

Üye olduktan sonra çekilişe katılmak için bilet almaya başlayabilirsiniz. Aldığınız biletlerden birine çekiliş sonunda bir hediye çıkarsa, sizinle iletişime geçilecek ve hediyeniz adresinize gönderilecektir. -Evet, bu kadar kolay!

Bilet Nasıl Alabilirim?

Bilet almak yani bizim deyimimizle “olta atmak” oldukça kolay. Üye girişi yaptıktan sonra ekranın solunda “olta at” kutusu belirecektir. Kutunun içinde bulunan güvenlik kodu’nu hemen altındaki boşluğa yazmanız ve “olta at” butonuna (veya klavyede “enter” tuşuna) basmanız yeterlidir. İşte oltanızı atıp ilk biletinizi yakaladınız bile!

Güvenlik kodu nedir?

Güvenlik kodu, oltanızı atarken yazmanız gereken 6 haneli bir kod’dur. Her olta atışınızda bu kod değişecektir ve sizden okuduğunuz kodu hemen altındaki boşluğa yazmanız istenecektir. Bu kod, haksız rekabeti önlemek amacıyla kullanılmaktadır.

Çekilişler Ne Zaman Yapılıyor?

Haftalık çekilişler her hafta sonunda Pazar günü içinde yapılır. Aylık çekilişler her ayın son gününde yapılır. Hafta sonu ay sonuyla aynı güne denk geldiği günlerde hem aylık hem haftalık çekiliş yapılacaktır. Rastgele hediyeleri ise, çekiliş yapılmadan, olta attığınız zaman hemen o anda kazanabilirsiniz.

Çekilişten Sonra Biletlerime Ne Oluyor?

Her aylık çekilişten sonra biletler sıfırlanıyor ve yeni ayın hediyesi için bilet almaya başlayabiliyorsunuz. Eğer bir biletinize haftalık çekilişte hediye çıkarsa, o biletinizi haftalık hediyeyi alırken kullanmış oluyorsunuz ve listenizden çıkartılıyor. Geriye kalan biletleriniz ise aylık çekiliş için hesabınızda beklemeye devam ediyor.

Kazanıp Kazanmadığımı Nasıl Öğrenebilirim?

Aylık ve haftalık hediyeleri kazandığınızda sizinle telefon ve e-mail aracılığıyla iletişime geçilecek ve talihli biletin sahibi olduğunuz söylenecektir. Ama siz bunu beklemeden, çekiliş yapılır yapılmaz kazanan numara sitede açıklandığında hemen hesabınızdaki biletlerin arasında arama yapıp kazanan bilete sahip olup olmadığınızı görebileceksiniz. Rastgele hediyelerden birini kazandığınızda ise hemen o anda kazandığınızı göreceksiniz.

Cebimden Ne Kadar Para Çıkacak?

0 (yazıyla: SIFIR) ytl. Ne üye olurken, ne olta atarken, ne hediye kazandığınızda ne de hediyeniz kapınıza kadar teslim edildiğinde sizden hiçbir şekilde, hiçbir ücret alınmayacaktır. Kısacası yarışmaya katılıp şansınızı denememek için hiçbir sebep yok.

Rastgele Hediye Nedir?

Rastgele hediye, siz bilet almak için oltanızı atarken eğer şanslıysanız oltanıza takılacak bir hediyedir. Rastgele hediye kazanan kişi asıl amacı olan ayın veya haftanın hediyesini kazanmak için bilet almaya devam edebilir.

Haftalık Hediye Nedir?

Haftalık hediye her hafta sonunda çekiliş yapılarak kazananın belirleneceği hediyedir. Haftalık hediye için çekiliş Pazar günleri yapılır ve kazananı ertesi gün açıklanır. Eğer bir biletinize haftalık çekilişte hediye çıkarsa, o biletinizi haftalık hediyeyi alırken kullanmış olursunuz ve bilet listenizden çıkartılır. Geriye kalan biletleriniz ise aylık çekiliş için hesabınızda beklemeye devam eder.

Aylık Hediye Nedir?

Sitedeki yarışmanın en büyük ödülü ve asıl hedefi aylık hediyedir. Aylık hediye için her ay sonunda çekiliş yapılarak kazanan belirlenir. Aylık hediye için çekiliş her ayın son günü yapılır ve kazananı ertesi gün açıklanır. Aylık çekiliş yapıldıktan sonra tüm üyelerin hesaplarındaki biletler sıfırlanır ve yeni ayın hediyesi için yeni biletler almaya başlayabilirsiniz.

Kişisel Sayfam Da Neler Var?

Kişisel sayfanızda sizinle ilgili temel bilgiler, bilet alma istatistikleriniz ve kişisel duvarınız bulunmaktadır. Bir hediye kazandığınız takdirde kişisel duvarınıza diğer site kullanıcıları tarafından mesajlar yazılabilir.

Çekilişler Nasıl Yapılıyor?

Hem haftanın ürünleri hem de ayın ürünü için çekilişler şu şekilde yapılır: Tüm kullanıcıların topladıkları biletler ortak bir havuzda biriktirilir ve çekiliş zamanı geldiğinde tamamen bilgisayarın rastgele seçimine bırakılarak 1 asil, 4 yedek bilet belirlenir. Çekiliş esnasında insan faktörü yoktur. Tamamen rastgele ve şansa bağlı bir çekiliş gerçekleşir. Tabi şansınızı arttırmanın tek yolunun daha fazla bilet almak olduğunu söylememize gerek yoktur herhalde.

Kazanma Şansımı Daha Çok Arttırabilir Miyim?

Elbette. Daha çok bilet alırsanız kazanma şansınız artacaktır. Ama unutmayın, tek biletiniz de olsa şansınız var, 1000 biletiniz de. Şansınızı arttırmak tamamen sizin elinizde.

Üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ne Mutlu Türküm Diyene