That Which Does Not Kill Us, Makes Us Stronger. DO NOT Let The System Get You Down

CASHFIESTA

ARTIK INTERNETTE PARA KAZANMAK COK KOLAY


-internet ten para kazanilmaz .
-bunlari daha oncede duyduk Diyenler. DIKKAT

Eskiden paranizi alamadiniz ve firmalari sahtekarlikla sucladiniz.Cunku firmalar Turkiyeye ceklerini yollamiyorlardi.Ama artik firmalar kapsama alanlarni genisletti ve ceklerini international olarak dagitmaya basladilar.


Internet te para kazanmanin bir cok yolu var.Bunlar;

1)Chat yapmak.
2)Email okumak.
3)Arama motorlari kullanmak.
4)Surf yaparken reklam programlari calistirmak.

Ben surf yaparken reklam programi calistiriyorum ve sizede bunu onerecem. Cunku bu en kazanclisi ve en kolayi.

Nasil baslayacam?

Yapmaniz gereken surf yaparken sayfanizda reklam vermek.Uye olduktan sonra sirket size kendi programi yolluyor yada siz web sayfasindan download ediyorsunuz.Bu programla internete bagli kaldiginiz sürece reklam kusagi almis oluyorsunuz.Boylece reklam basina ve online kaldiginiz saat basina para aliyorsunuz.Reklam kusagi siz surf yaparken sizi rahatsiz etmeyecek boyutlarda, dilediginiz gibi surf yapabilirsiniz.Vede sizin baglantinizi yavaslatmayacak kadar hizli serverlar dan reklamlari aliyor.
Ayda 300 dolar kazanmak mumkun(hatta daha fazla)
Kazanacaginiz para size kalmis.Ne kadar internette kalirsaniz o kadar para alirsiniz.Bunun yaninda reklam programlarinin size daha fazla para kazandiracak baska bir ozelligi daha var.*****O da arkadaslariniza bu programlari onermek yani refer etmek.*****Boylece hem yeni uye olan arkadasiniz hemde siz daha cok para kazaniyorsunuz.Neden mi?
Bu sirketlerde iki cesit uyelik sistemi var;
1) (single membership)Normal uyelik.Sirketin Web sayfasina girip uye olmak.
2)Onerme sonucu uyelik.Bu tabiki daha karlisi.(Bende arkadasimin onerisiyle uye oldum)
2. secenek uyeleri nin saat basina alacagi para 1. secenek uyelerine gore daha fazla oluyor.Cunku arkadasiniz sansli ona siz refer ettiniz ve zincirin bir parcasi oldu.Bu yuzden onun saat basina alacagi para normal uyelerden daha fazla oluyor tabiki sizin de saat basina alacaginiz para da artiyor.Bu programlar yaklasik 6 ve 7 tane onerme seviyesi var.Bu da onerdiginiz arkadaslariniz baskasina onerdiginde yine sizin alacaginiz para artiyor zincir gibi uzayip gidiyor.Boylece yeterli sayida uyeniz olursa ayda alacaginiz para 700 dolar i kolaylik la gecer.
Uye olurken kredi karti veya para vermem gerekmi?
Uye olurken yada olduktan sonra ne kredi karti na gerek var nede extra ucret odemek.Para odemek hic bir zaman yok.Yapmaniz gereken sadece programi web sayfasindan download edip para kazanmaya baslamak..vede uye olurken adres ve diger bilgileri dogru girmek cunku cekler o adreslere yollanacak.
Alisveris yapmak zorundamiyim?
Hayir degilsiniz.Ama isterseniz yapin.
Neden adamlar bu isi yapiyor?
Gayet basit.Bu sirketler reklamlari tv veya radyoda vereceklerine direk olarak musteriye veriyor ve onlar icin daha karli oluyor.Reklamlari internet uzerinden tum dunyaya yayinladiklari icin,reklam sahiplerinden cok buyuk miktarlarda para kazaniyorlar.Kendileri surumden kazaniyorlar.Fakat uyeleri milyonlari buldugundan acayip para goturuyorlar.

ULUSLARARASI CEKLERINI YOLLAYAN VE EN COK KAZANDIRAN ŞiRKETLER

CASHFIESTA

Online oldugunuz surece birakin acik kalsin,size para kazandirsin.Programin kenarin bir tane adam var o yurudugu zaman siz para kazaniyorsunuz.Oturdugu zaman yapamaniz gereken mouse' unuzu programin ustunde gezdirmek.Bar uzerinde kosmaya baslarsada adamin ustune click'leyin.Gercekten cok kolay kullanimi olan bir program.Bunun da digerleri gibi onerme sistemi var boylece kazanilan para artiyor.Kazanma potensiyeliniz 1000 puan 1.666 dolar'a yakin.Arkadaslariniza onerdiginiz surece kazanacaginiz para artiyor.Kesinlikle uye olmak gerek.Şu an kullanmakta olduğum ve bir hafta içerisinde $48 dolar bütçe yaptığım bir kuruluştur. Bunun yanı sıra sponsor bağlantılarına da 2 dakikanızı ayırarak üye olabilir ve dolayısıyla kazancınızı daha da yükseklere taşıyabilirsiniz. Hesabinizdaki miktar 50$ dolar olunca, hesap bilgilerinize baktiginiz sayfada "Request Payment" yazili bir buton belirecek. Ona tiklarsaniz, 2 hafta icinde isteginiz isleme konacak ve cekiniz yollanacak. 10 gun de cekin ABDden buraya gelmesi suruyor... ve yine arkadaslarinizi uye yaparak onlara ve kendinize daha yuksek paralar kazandiriyorsunuz.Ornegin altiniza alacaginiz 10 kisi ayda ortalama 40 saat nete girse kazanacaginiz para 50$ oluyor. Bir de 100 kisi uye yaptiginizi dusunun aylik kariniz 500$.Gercekten cok guzel kaybedilecek hic bir sey yok yapmaniz gereken uye olmak.

Daha önceleri CASHFIESTA kullanarak para kazanmış ve checklerine kavuşmuş olan bazı kişilerden örnekler :

TURKEY : $98.00


CHINA: $166.52



SWITZERLAND: $138.60


Gönderilmiş olan diğer checklere bakmak için BURAYA tıklayınız.

ÜYE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ne Mutlu Türküm Diyene