That Which Does Not Kill Us, Makes Us Stronger. DO NOT Let The System Get You Down

Dropshipping Toptancı Rehberleri

Bir önceki yazımda Dropshipping iş modelinden kısaca söz etmiş mantığını anlatmıştım. Burada iş modelinde en önemli nokta hiç şüphesiz güvenilir tedarikçiler bulmaktır. Maalesef hiç kimse Toptancı Rehberlerini açıktan yazmak istemez. Zaten bu durumda bu işin bir anlamı da kalmazdı. Bu yazıda toptancı rehberlerine ulaşmak için üye olabileceğiniz 2 farklı siteden bahsedeceğim. Daha doğrusu önceden yazıp farklı bir sitede yayınladığım yazılarımı buraya da ekliyorum.

SALEHOO

SaleHoo dropshipperleri -yani dropshipping yapan kişileri- bir araya getiren ve içerisinde binlerce tedarikçinin bulunduğu bir platformdur. Sürekli kendisini yenilemesi ve bir çok kategorideki ürünün satışını yapan tedarikçilere ulaşmanızı sağlaması SaleHoo’nun özelliklerinden sadece bazıları.
Bu platforma üye olarak tedarikçilere ulaşabilir, o tedarikçiler hakkında yorum yapabilir ve yapılmış yorumları okuyarak tedarikçilerin güvenilirliği ve kalitesi hakkında bilgi alabilirsiniz. Böylece tedarikçi bulma konusundaki problemleri aşmış olacaksınız.

Ayrıca SaleHoo’daki piyasa araştırma motoru sayesinde satmak istediğiniz ürünün adını yazıp piyasanın doygunluk oranını, ürünün ortalama alış ve satış fiyatlarını vb. bir çok istatistiki bilgiyi kolayca edinebilirsiniz.
Eğer DropShipping’e yeni başlıyorsanız mutlaka SaleHoo’yu kullanmanızı tavsiye ediyorum. Bende bir SaleHoo üyesiyim ve şu an SaleHoo’da kayıtlı;
60714 Members!
13906 Category Listings!
928 Supplier Reviews!
37373 Member Comments!
bulunmakta. Bu yazıyı şu an kullanıcı panelinden kopyalayıp yapıştırdım ve bilerek Türkçeleştirmedim. Gördüğünüz gibi onbinlerce kullanıcısı ve kategorisi, yüzlerce tedarikçi yorumu ve yine onbinlerce üye yorumu bulunmakta.
Bütün bunlarla birlikte SaleHoo’nun teknik ekibi size karşılaşacağınız her türlü problemle ilgili her an yardımcı olmaya hazır. eBay satış tekniklerinden, ürün araştırmasına bir çok konuda sizlere hizmet etmekte geri kalmıyorlar.
Tüm bunların yanında SaleHoo’ya üye olmak için bir kereye mahsus 147$ üyelik ücreti ödemeniz gerekiyor. Fakat kısa bir süre için SaleHoo platformuna 80$ indirimli kayıt olabilirsiniz. Bu fırsat geçici bir süre için mevcut olduğundan kaçırmamanızı tavsiye ederim.

WORLDWIDEBRANDS

WorldWideBrands en iyi toptancı rehberidir diyebilirim. Fiyat olarak diğer toptancı rehberlerinden biraz pahalı gibi görünebilir. Fakat bu fiyatın sebebi gerçekten piyasa değerinin altında kaliteli ve markalı ürünler sunuyor olması. Birçok dropship rehberindeki firma genelde markasız Çin Mallarını sizlere sunar. Fakat WorlWideBrands’ta durum böyle değil.
Dropshipping imkanının yanında WorldWideBrands’ın imkan tanıdığı başka bir olay ise toptan alma hizmeti. Bu hizmet özellikle dış ticaret ile uğraşan yada uğraşmak isteyenlerin çok işine yarayacaktır.
Sonuç olarak WorldWideBrands internet üzerinde bulabileceğiniz sayılı -hatta belkide tek- mükemmele yakın drophip rehberlerinden biridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ne Mutlu Türküm Diyene